2020. okt 05.

Kommunikációs önkéntest keresünk!

írta: Magház Hálózat
Kommunikációs önkéntest keresünk!

Kommunikációs önkéntest keresünk a Magház csapatába! Ha szeretnél egy lelkes csapat tagja lenni, érdekel a fenntartható mezőgazdálkodás, kertészkedés és a magfogás, és szívesen részt vennél a Magház online és élő megjelenéseinek kezelésében, akkor kattints tovább a részletekért! ;)

Mi a Magház?
A Magház Közösségi Hálózat a Mezőgazdasági Sokféleségért, 2012-ben jött létre azzal a céllal, hogy különböző eszközökkel tegyen a hazai agrobiodiverzitás megőrzéséért. A Magház elsődleges küldetésének tekinti azon szervezetek és magánszemélyek összekapcsolását, akik a kultúrnövények sokféleségének megőrzésén és bővítésén munkálkodnak a Kárpát-medencében. Céljainkról itt olvashatsz bővebben.

Kit keresünk?
Egy olyan lelkes önkéntest, aki érdeklődik a kertészkedés, a fenntartható mezőgazdálkodás, a magfogás és a mag-önellátás témakörei iránt, aki szívesen segítene nekünk az online és élő megjelenéseink kommunikációjában, és hetente 2-3 órát rá tud szánni a velünk való munkára. Elsősorban olyan önkéntest keresünk, akinek van hasonló irányú tapasztalata, és aki hosszú távon bekapcsolódna a munkánkba.

Hol?
Elsősorban otthonról, online. A Magház egy országos hálózat, nincs központi irodája, így a munka nagy része az ország bármely részéről végezhető. Személyes találkozókat nagyjából évszakonként egyszer tartunk.

Mi lesz a feladat?
A következő feladatokban kérünk segítséget:
- Facebook oldal és csoport kezelése
- Instagram kezelése
- tartalom gyártása a blogra
- online és offline kommunikációs anyagok (pl. ismeretterjesztő lapok) kidolgozása

Mit adunk cserébe?
Mivel ez egy önkéntes lehetőség, fizetést nem tudunk adni a jelentkezőnek. A munkában való részvételért cserébe hazai tájfajta és különleges növények magjait, kertészkedéssel kapcsolatos tudás- és tapasztalatcserét tudunk felajánlani, no meg egy jó hangulatú, lelkes és nyitott csapatban való munkát.

Kapcsolat
Ha szívesen csatlakoznál vagy kérdésed van, az onkentes.maghaz[kukac]gmail[pont]com címre várjuk írásbeli vagy videós jelentkezésedet október 18. éjfélig! A jelentkezésben kérjük, hogy röviden mutasd be magad, és mondd el, hogy miért szeretnél csatlakozni a Magház csapatához, mit csinálnál szívesen, és mit szeretnél cserébe kapni!

2020-02-23_05_13_17_1.jpgfotó: Kemese Fanni

 

Szólj hozzá

hírek keresünk önkéntesek